Wij zijn opzoek naar:

Over FINDIEN

FINDIEN is een jonge, innovatieve organisatie voor budget- en inkomensbeheer. We doen dat op basis van de overtuiging dat iedereen zo zelfstandig als mogelijk in staat zou moeten zijn, zijn eigen financiële huishouding te voeren. De kernwaarden van FINDIEN zijn: betrouwbaar, betrokken en samenwerken.

We vragen

Een bewindvoerder

Een bewindvoerder met een stevige persoonlijkheid, verbaal vaardig, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en kennis van o.a. de doelgroep in de maatschappelijke opvang. Je bent mensgericht en hebt een maatschappelijk netwerk. Je weet de mogelijkheden die de automatisering je biedt optimaal te benutten. Je vindt het leuk om je collega’s te coachen in dit vakgebied. Ervaring is een pre. Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van de dienstverlening en je collega’s coachen die dit vak willen leren? Grijp dan je kans en solliciteer naar een baan bij een zeer verfrissende, moderne en startende organisatie.

Functie

In deze functie behartig je de vermogensrechtelijke belangen van jouw cliënten; de mensen die onder bewind zijn gesteld. Je doet dit in een klein en gedreven team. Je bent verantwoordelijk voor het aanvragen van het bewind voor jouw cliënten en hun begeleiding bij de zittingen op de rechtbank. Je brengt de volledige financiële positie van jouw cliënten in kaart. Daarbij verricht je de financiële en administratieve werkzaamheden rond hun inkomsten en uitgaven. Je treedt voor hen op, zowel in- als buiten rechte. Je legt jaarlijks verantwoording af aan de rechtbank. In deze functie werk je nauw samen met je directe collega’s over de voortgang in complexe dossiers. Je hebt niet alleen contact met je cliënten, maar ook met alle betrokken instanties waaronder de rechtbank, gemeenten en werkgevers van cliënten.

Specifieke functiekenmerken

Jouw kennis en ervaring als bewindvoerder ondersteunt de organisatie bij de groeidoelstelling. Samen met de budgetconsulenten ben je verantwoordelijk voor het totale pakket van financiële ondersteuning. Het delen van jouw kennis met collega’s zie je als meerwaarde.

Resultaatgebieden

  • Financiële situatie inventariseren
  • Schuldsaneringsplan ontwikkelen
  • Schuldsaneringsplan uitvoeren/ realiseren
  • Dienstverlening optimaliseren

Opleidingseis

Je hebt minimaal een relevante afgeronde HBO (bachelor) opleiding van 4 jaar (SJD/SD/SMD/MWD) aangevuld met kennis en ervaring op het gebied van beschermingsbewind en schuldhulpverlening (certificaat NEN 8048). (Deze opleidingseis  is opgelegd door de rijksoverheid en het BPBI, sollicitaties die niet voldoen aan deze eis, kunnen wij daarom helaas niet in behandeling nemen.)

We bieden

Een enthousiast en leergierig team waarbinnen je al je expertise kunt inzetten. FINDIEN heeft zich geconformeerd aan de cao Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening en biedt haar medewerkers een marktconform salaris (schaal 8 maximum €3.624. Zowel de persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling van haar werknemers vindt Findien belangrijk.

Lijkt het je wat?

Neem contact op V.T. Raats, operationeel directeur tel:06 24191404 of het team van P&O 070 8 5008 525. Ben je enthousiast over de functie en denk je dat bovenstaande past? We ontvangen je brief en cv graag vóór 1 juni 2019

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld