Uw vraag Uw antwoord
Hoe kan ik inloggen op mijn kasboek? Dit kan via de site https://kasboek.smartfms.nl/ Vul uw inloggegevens in die u van Findien heeft ontvangen.
Ik heb geen inloggegevens ontvangen, hoe kan ik nu inloggen? Stuur een mail naar info@findien.nl met de vraag dat u graag uw inloggegevens wilt ontvangen. U ontvangt dan uw inloggegevens en een digitale handleiding voor het kasboek.
Mijn account is geblokkeerd, hoe kan ik deze deblokkeren? Stuur een mail naar info@findien.nl met de mededeling dat uw account is geblokkeerd. Wij zullen uw account deblokkeren en u hierover informeren.
Ik ben mijn wachtwoord of inloggegevens kwijt/ vergeten. Stuur een mail naar info@findien.nl met de vraag of u nieuwe inloggegevens kunt ontvangen. U ontvangt een bericht van Findien met uw nieuwe inloggegevens.
Wat is mijn (beschikbare) saldo op mijn beheerrekening? Dit kunt u terugvinden in uw kasboek. Wanneer u inlogt vindt u op de startpagina rechts boven in de hoek een kolom genaamd “Beheerrekeningen”. Hierin staat uw totale saldo op uw beheerrekening boven aan vermeldt. Dit totale saldo is inclusief uw reserveringen. Onder het totale saldo staat uw beschikbare saldo vermeldt.