Findien zal haar werkzaamheden neerleggen. Hieronder treft u meer informatie over hoe de overdracht van dossiers zal plaatsvinden. Wat het stoppen van de dienstverlening van Findien voor u betekent leest u hieronder:

 

Betaalt u de kosten voor budgetbeheer zelf, of krijgt u hiervoor bijzondere bijstand:

Tot en met 31 maart 2020 blijft Stichting Findien uw budgetbeheer uitvoeren. Uw budgetconsulent kan u helpen een oplossing te zoeken die bij uw situatie past.

                                                                                                                                    

Worden de kosten voor budgetbeheer door de Kessler Stichting of Stichting LIMOR voor u betaald:

De Kessler Stichting en Stichting LIMOR zullen zich inspannen om voor u naar een oplossing op zoek te gaan. U kunt hierover met uw persoonlijk begeleider van een van deze organisaties praten.

 

Staat u onder bewind van Stichting Findien:

Stichting Findien draagt er zorg voor zo spoedig mogelijk uw dossier over te dragen aan een andere bewindvoerdersorganisatie die werkzaam is in uw regio.

 

Tot slot

De medewerkers van Findien zullen zich ervoor blijven inspannen om de afbouw- en/of overdracht van uw dossier professioneel en zorgvuldig te laten verlopen. Op de website www.findien.nl worden nieuwsberichten over het stoppen van de stichting geplaatst. Als u vragen heeft kunt u uiteraard  telefonisch contact opnemen.